Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1 (permalink)  
Gammal 2008-12-17, 12:06
Internet Swedens avatar
Medlem
 
Reg.datum: maj 2008
Ort: Nacka, Stockholm
Inlägg: 287
Internet Sweden is on a distinguished road
Skicka ett meddelande via MSN till Internet Sweden Skicka ett meddelande via Skype™ till Internet Sweden
Standard Varning för spammaren/scammaren melodifestivalen09.com

Konsumentupplysningssidan Cint tipsade mig precis om spam från [melodifestivalen09.com] (som jag själv tagit emot ett antal de senaste dagarna men inte reflekterat över).

Saken är att det är "Sellnet-gänget" som står bakom - så det är tveklöst inte bara spam utan scam.

Lär mer:
http://www.cint.se/debatt/ShowPostFl...?PostID=113259

Det som var intressant är att samtidigt som jag blir tipsad satt jag med exakt samma whoisuppgifter kring en annan scam som jag tittar närmare på - som även det har Sellnetgängets sigill smetat över sig - men jag fyller på denan tråd med mer info om det.
__________________
internetsweden.se

Svara med citat
  #2 (permalink)  
Gammal 2008-12-17, 15:55
Internet Swedens avatar
Medlem
 
Reg.datum: maj 2008
Ort: Nacka, Stockholm
Inlägg: 287
Internet Sweden is on a distinguished road
Skicka ett meddelande via MSN till Internet Sweden Skicka ett meddelande via Skype™ till Internet Sweden
Standard

Fortsättningen kring detta har jag skrivit om på
Nya SCAM-varningar | Internet Sweden tänker högt om domäner och annat

och det handlar om att Sellnet-sfären spammar ut registreringserbjudanden om att domäninnehavare ska registrera domännamn under .asia för 149 dollar.
__________________
internetsweden.se

Svara med citat
  #3 (permalink)  
Gammal 2008-12-17, 16:25
ZNs avatar
ZN ZN är inte uppkopplad
Medlem
 
Reg.datum: okt 2008
Ort: Helsingborg
Inlägg: 273
ZN is on a distinguished road
Standard

Bra att du gräver i detta. Fick ett samtal precis (igen) av ett företag som blivit uppringda av deras företag (Westpoint tror jag) och påstått att MissDomain skulle regga andra tld:er på deras domän om de inte köpte dem direkt av dom. Suck.
__________________

MissDomain.se - Domänauktioner
Svara med citat
Svara

Taggar
inter domain solutions, melodifestivalen09.com, scam, spam

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are

Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 11:41.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0
Powered by vBulletin
Copyright © 2000-2010 Jelsoft Enterprises Limited.